Percutian singkat di KM Chalet Part 2, dan singgah ke Port Dickson



Overall suka lah dengan KM Chalet ni. Rasa tenang je bila duduk sini sebab dia tak hiruk pikuk macam sesetengah tempat peranginan. Sebab kedudukan dia agak terpencil ke dalam. Tapi yang bestnya KM Chalet ni lokasinya di di tepi pantai. Kalau anda nak buat program untuk agensi atau family day ke sesuai sebab bilik kat sini agak banyak, parking yang banyak dan mereka sediakan perkhidmatan katering. Maklumat lanjut boleh lihat di website mereka KM Chalet.

Selepas check out, kami terus ke Port Dickson sebab kat situ ada port makan sarapan pagi dan makan tengahari. Ada banyak pilihan kat situ. Kali kedua kami ke situ. First time minum coconut shake dia memang sedap sungguh. 



 Inilah pantai di Port Dickson yang kami singgah. Sejujurnya saya tak tahu apa nama pantai ni huhuhu.

Khemah yang biru-biru tu untuk duduk-duduk. Kalau tak silap mereka kenakan bayaran untuk duduk di situ. Sementara nak tunggu anak-anak bersama ayah mandi mana-manda, golongan mak-mak boleh duduk di sini. 
 





Previous
Next Post »