Tidurku lebih lena sekarang

Teks: Nur Sabrina binti Mohd Arip
Bismillah walhamdulillah


Saya ni baru berjinak-jinak ambik Ostematrix setiap kali sebelum tidur. Puncanya ialah sejak kebelakangan ni selalu attend, handle majlis dan lalui perjalanan yang jauh dan memenatkan. Saya ada cerita di entry sebelum ni, saya hadiri majlis kenduri adik (sebelah pengantin perempuan). Balik dari kenduri dah mula rasa sakit kepala berdenyut-denyut. Sakit sampai bawa ke malam. Memang agak susah nak tidur sebab bila badan terlalu letih ditambah lagi sakit kepala, selalunya kita akan rasa susah sikit nak tidur.  Lepastu saya baru teringat yang Ostematrix bagus untuk bantu kita tidur lebih lena. Saya pun apa lagi. Ngap 4 biji. Guess what? Lepas 5 minit, mata dah mula layu. Mulut dan menguap-nguap. Rasa mengantuk! Malam tu memang tidur lena sampai esok paginya. Bangun je, badan rasa segar.


Lepastu dalam dua minggu kemudian, majlis di sebelah keluarga saya pulak. Seharian di kenduri. Saya sebagai tuan rumah, mana bleh duduk-duduk. Kena berjalan sana sini. Selesai majlis tu,  mula sakit kepala. Berdenyut-denyut, rasa nak muntah. Malam susah nak tidur. Kepala rasa berat dan rasa tak selesa nak tidur. Macam biasa, ambil 4 biji Ostematrix. Dalam 5 minit lepastu, rasa mengantuk pun datang, dan saya terus lena sampai esok pagi. Sungguh, Ostematrix ni sangat membantu untuk tidur yang lebih lena, tanpa gangguan, tanpa mimpi buruk. Anda yang ada masalah susah nak tidur malam, lagi-lagi yang susah nak tidur kerana selalu diganggu mimpi buruk, cubalah Ostematrix. Mana tahu ia membantu menyelesaikan masalah anda. ;).

Pssst.. jangan lupa baca doa sebelum tidur, ayat kursi dan istighfar

Psst lagi sekali. Kalau nak order Ostematrix, contact saya noo sms/whatsapp 0196835149


Previous
Next Post »