Tentang travel dan tempat-tempat menarik

Jom shopping

Thursday 12 January 2023

Sabun hilangkan kegatalan dari jangkitan kulat pada kulit

Saya nak share satu produk best yang dah beberapa bulan saya guna. Asalnya saya dapat tahu pasal produk ni dari FB. Masa tu tengah pregnant anak ke dua. Bila pregnant ni imuniti badan rendah sikit jadi senang sikitla terkena jangkitan itu ini. Saya terkena jangkitan kulat pada kulit. Memang gatal tak payah cakapla. Pergi klinik doktor bagi bedak berubat dan krim. Alhamdulillah lega. 

Sabun hilangkan gatal kurap kulat


Lepas bersalin tak lama lepas tu dia naik balik. Kulat ni kalau kita tak berdisiplin pakai ubat memang dia akan datang balik. 

So alhamdulillah la saya terjumpa orang recommend untuk guna sabun ni. Dia kata cari di shopee. Saya beli la sebiji untuk try. Lepas pakai tu dalam beberapa hari gatal yang amat sangat tu rasa lega. Saya konsisten jelah pakai. Makin lama gatal makin kurang makin kurang dan seterusnya hilang terus. 


Jadi sekarang saya teruskan je pakai sabun ni. Badan pun rasa lebih selesa bila pakai. Untuk sesiapa yang tengah cari penawar gatal dari jangkitan kulat, why not try dulu sabun ni. Saya pakai sabun ni bila mandi.

 Yang krim sapu pun guna juga. Bila pakai sabun dan krim memang terasa lebih efektif berbanding kalau guna salah satu je. Yang penting krim tu pakai ikut arahan doktor sebab fasa nak hilangkan kulat tu memang ambil masa sikit sebab kulat ni ada akar dia. Akar tu yang kita nak hapuskan sekali. 


Kat mana nak beli sabun ni? Haa saya beli di sini 

>>>Sabun Keto7<<<<

Ok  itu saja perkongsian saya. Semoga perkongsian ini bermanfaat untuk sesiapa yang memerlukan. 

No comments:

Post a Comment