Ads Top

Naracards Seoul Set

Tudung sekolah awning lembut dan awning scuba yang selesa dan harga berpatutan

Saya nak share review saya sekaligus recommend Tudung Sekolah dari Tudungsicomel.

Alhamdulillah saya sebagai ibu yang mempunyai anak perempuan berumur 6 tahun, yang bakal masuk tahun 1 pada tahun depan, sudah mendapatkan tudung sekolah dari jenama Tudungsicomel.

Saya belikan tudung awning lembut warna hitam untuk graduasi tadika dan dua helai tudung awning lembut warna putih mutiara.


Anak saya di hari graduasi tadika, pakai tudung sekolah hitam awning lembut


Alhamdulillah saya berpuas hati dengan tudung ini.  Nampak anak kemas dan selesa. Awning pun elok je, ikut bentuk muka dia.

Materialnya dari lycra seberat 250 gram. Jadi ia tak terlalu berat tapi tak ringan. Just nice je.

Tambahan pulak anak saya ni aktif, suka main jadi dia  akan berpeluh-peluh setiap kali bermain dengan kawan-kawan.

Dari segi awning pula, awningnya elok terbentuk, sekalipun awning yang lembut.

Haa belum lagi pakai yang jenis awning scuba. Kalau awning scuba lagilah elok terbentuk.

Saya cerita serba sedikit ciri-ciri tudung sekolah dari jenama Tudungsicomel.

Ada tiga jenis

Awning Lembut







-Potongan berbentuk S membuatkan pemakai merasa selesa.

- Mudah dicuci dengan mesin basuh

-Material lycra 250 gram. Tidak ringan tapi tidak berat. Breathable dan selesa pakai sepanjang hari.

Awning scuba






- Potongan berbentuk S membuatkan pemakai merasa selesa.

-Material dari lycra 250 gram, tak ringan tapi tak berat.

-Breathable dan selesa dipakai sepanjang hari.

-Awning yang lebih keras membuatkan awning nampak tegap, tak kelepet bila dipakai.

-Awning mudah dicuci, tak renyuk walaupun dicuci dengan mesin.


Awning scuba dengan pelapik dagu







Ada sesetengah ibu yang sukakan anak pakai tudung sekolah bergetah di bahagian dagu, masalahnya allergic pula.

Dengan pelapik dagu, tudung dapat disesuaikan dengan pemakai. Tak perlu adjust dengan brooch atau jahitan. Pelapik dagu boleh dibiar saja atau flip masuk ke dalam.




Pelbagai pilihan warna tudung sekolah.

Ibu-ibu tak perlu pening kerana kami ada banyak pilihan warna.

Tudung pengakap, tudung puteri Islam, tudung PRS, tudung biru pengawas, tudung sekolah agama dan macam-macam warna lagi ada.





Untuk pembelian puan boleh hubungi saya, agen Tudungsicomel

www.wasap.my/60196835149

www.wasap.my/60196835149


atau kalau nak lihat page facebook, boleh klik link ini:

Page FB Tudung danTelekung Kanak-Kanak


Atau jikan nak buat pembelian terus di website Tudungsicomel pun boleh. Klik sini >>>Tudungsicomel<<<


No comments:

Powered by Blogger.