Baju kurung untuk temuduga dan ke pejabat dari Sweet Muslimah

Ramai sebenarnya yang mencari baju kurung yang sesuai dipakai semasa menghadiri temuduga dan juga ke pejabat. Biasanya yang menjadi pilihan, baju kurung plain atau baju plain dengan kain bercorak, atau baju kurung dengan corak yang minimal. 

Tengoklah koleksi baju Kurung Najwa dari SweetMuslimah ni. Sweet-sweet belaka. Memang sesuai sangat dipakai di pejabat dan juga ke temuduga. Nampak formal, dan sophisticated, yet simple sahaja tapi tetap manis dan sopan dipandang. Kalau nak pakai semasa menghadiri temuduga pun sangatlah sesuai. Yelah, nak hadiri temuduga perlulah hati-hati dan bijak memilih pakaian yang sesuai.   Yang bestnya lagi, pilihan saiz dari S hingga 3XL. Wah, banyak saiz tu. Selalu kita jumpa saiz S hingga XL je kan.

Antara ciri-ciri Kurung Najwa,

Nursing friendly (leher berbutang)
Wudhu' friendly (lengan berbutang)
Lembut dan sejuk (tidak perlu digosok)
Top loose cut (tidak nampak bentuk punggung)
Skirt loose mermaid (kembang payung)
Getah skirt yang mantap (tidak akan bergulung/terpusing)
Dijual satu set (top dan skirt) 
Material premium grade lycra (bukan yang murah)
Saiz dari S-3XL 
Tidak perlu digosok
Lembut dan sejuk

Ini sebahagian saja corak-corak yang saya share di sini, sebenanrnya ada banyak lagi pilihan warna. Bagaimana nak tengok  koleksi lain dan buat tempahan? Pergi saja ke link  Kurung Najwa SweetMuslimah. 









.
Previous
Next Post »