10 idea SOHO untuk mereka yang bekerja dari rumah


Koleksi gambar home office sebagai inspirasi untuk mereka yang bekerja dari rumah seperti saya. Lagi beberapa bulan, saya sekeluarga bakal berpindah ke rumah baru. Insya Allah rumah yang bakal kami diami nanti lebih besar dan lebih banyak bilik berbanding rumah sekarang. Dalam kepala ni dah terlintas idea nak design dan hias rumah baru. Dan semestinya, saya seorang ibu dan isteri yang bekerja dari rumah ni nak memiliki sebuah SOHO atau nama panjangnya small office home office. Kita yang bekerja dari dari rumah ni, kalau boleh biarlah ada tempat bekerja sendiri yang selesa. Walaupun bekerja dari rumah sekalipun, tetap kena ada ruang sendiri yang tersusun dan kemas. Kat situ boleh letak fail-fail, laptop, buku catatan dan apa-apa yang berkaitan dengan bisnes. Bila ruang kerja kemas dan menarik, barulah produktiviti kerja meningkat dan banyak idea meluncur laju bak keretapi laju di Jepun hahah. Setuju?

Jom cuci mata tengok koleksi gambar SOHO di bawah. 


sumber foto: www.decoist.com


sumber foto: www.decoist.com


sumber foto: www.freshome.com

sumber foto: www.decoist.com

sumber foto: www.mugiono.co



sumber foto: mugiono.co


sumber foto: mugiono.co


sumber foto: www.purplelines.ca

sumber foto: www.homeworkspaceideas.com
sumber foto: www.decoist.co

Untuk para wanita yang sedang merancang untuk menjana pendapatan dari rumah atau dalam kata lain, bekerja dari rumah, bolehlah dapatkan ebook ini sebagai panduan.

Jana Wang di Rumah

Klik link di bawah untuk maklumat lanjut










Previous
Next Post »

5 Komen

Write Komen
Padin
AUTHOR
4 March 2016 at 21:06 delete

Suka konsep gambar ke 4 dan last tu....
nampak luas dan clean gitu...

Reply
avatar
5 March 2016 at 09:19 delete

mampu tgok je la..
sendiri punya belum dpt realisasikan lg, hukhuk

Reply
avatar
nur sabrina
AUTHOR
5 March 2016 at 13:23 delete

takpe, dari angan-angan boleh jadi realiti

Reply
avatar
nur sabrina
AUTHOR
5 March 2016 at 13:24 delete

kan, betul tu. nampak luas dan tenang je..

Reply
avatar
nur sabrina
AUTHOR
5 March 2016 at 13:24 delete

takpe, dari angan-angan boleh jadi realiti

Reply
avatar