Krim Moogoo untuk eczema

Bismillah walhamdulillah

Krim Moogoo untuk eczema. Dah mula pakai krim ni untuk eczema Sumayyah

Sebab selalu baca review yang bagus dari ibu-ibu


Terjumpa secara tak sengaja di sebuah farmasi


Terus tertarik hati nak cuba

Yang paling penting, steroid free, fragrance free,paraffin oil free, dari sumber bahan semulajadi

Dah dua hari guna, nampak dia kurang menggaru

Kulit yang kering nampak macam lembap sikit.

Adik saya yang umur 28 pun adaq eczema kat telinga. Dia pakai krim ni je sebab dia tak boleh pakai sebarang 

krim sesukahati, kalau tak flare dia lagi teruk naik. 

Kalau para ibu nak cari cream ni tapi kesuntukan masa untuk beli secara online di farmasi-farmasi (tapi tak 

semua farmasi ada jual).




Previous
Next Post »